Bonbons Zandvoort

Van alle bonbons zijn zonder enige twijfel die van Leonidas het bekendst. Het zijn de hoge kwaliteit en de pure ingrediënten, die ervoor hebben gezorgd dat ze nummer een van de wereld werden en bleven. Wij hebben in Zandvoort het complete assortiment Belgische chocolade voor je.

Iets zakelijk of privé te bespreken? Kom langs voor een kopje Nespresso met Belgische pralines. Op zoek naar een geschenk waarmee je altijd een goede indruk maakt? Vanzelfsprekend, een doos chocoladebon bons.

Leonidas Bonbons 

Belgische bonbons zijn wereldwijd een begrip en staan synoniem voor kwaliteit. Toch is het geen Belgische uitvinding. De originele bonbon is een uitvinding van Franse patissiers. De eerste bekende bon bons dateren uit de 17e eeuw. Pas zo’n 100 jaar later waaierde het recept uit, over de rest van de wereld.
Leonidas bonbons zijn een product van de Griekse banketbakker, Leonidas Kestekides. Hij bracht in 1913, na het behalen van de gouden medaille op de wereldtentoonstelling van Gent, deze verrukkelijke praline naar België. Met behulp van zijn echtgenote en naaste familie, wist hij de kwaliteit en populariteit van de Belgische bonbons tot ongeëvenaarde hoogte te brengen. Een plaats waar ze tot op de dag van vandaag, nog steeds staan.
leonidas_zandvoort_winkel-groot

Ontdek ons assortiment en laat u verwonderen. Kom langs in onze winkel en ervaar, proef en beleef een Leonidas “moment of happiness’’.

Ontdek onze chocolade