Assortiment

Elke combinatie van Nespresso koffie en Leonidas bonbons is een bijzondere ervaring, ontdek hier ons assortiment en laat je verwonderen. Bestel jouw producten hier en kom ze afhalen in onze winkel in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel om het assortiment te bewonderen en te proeven.

Bonbons Zandvoort

Wordt jij ook zo gelukkig van de heerlijke Belgische chocolade van Leonidas? De traditionele bereidingswijze van Leonidas maakt dat ze al vele jaren kwaliteit leveren. De ingrediënten waar de bonbons uit bestaan komen van over de hele wereld. De verschillende bonbons hebben één ding met elkaar gemeen, het doel: jou een momentje van geluk bezorgen.

 • Casaléo Noir

  Praliné met gepofte rijst.
 • Casaléo Lait

  Praliné met gepofte rijst
 • Bûche Blanc

  Zachte praliné
 • Bûche Noir

  Zachte praliné.
 • Noisette Masquée Noir

 • Noisette Masquée Blanc

  Praliné met een hele hazelnoot.
 • Louise Fondant

  Praliné met karamelsmaak.
 • Manon Café Fondant

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.
 • Manon Café Lait

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.

Chocolade en … ?

In onze chocolaterie geloven wij het in combineren van smaken en merken die goed bij elkaar passen én die van topkwaliteit zijn. In onze zoektocht naar de perfecte combinatie kwamen we uit bij Nespresso. Koffie en chocolade horen bij elkaar, daar kunnen we niet omheen. Leonidas Chocolade en onze Nespresso Koffie, dat is een match made in heaven.

Jouw ervaring centraal

In onze chocolaterie staat jouw ervaring centraal, wij willen jouw smaakpapillen verwennen en je het beste bieden wat er op de wereld te vinden is. We hebben ons assortiment verder uitgebreid om aan deze wens te voldoen. Als je van thee houdt, kun je ook bij ons terecht voor de interessante en unieke theesmaken van T’s. Je drinkt bij ons thee uit een wijnglas, omdat het leuk is en omdat het iets toevoegt aan de geur- en smaakbeleving! En daar is het niet bij gebleven: voor de zomermaanden hebben wij Carte d’Or toegevoegd aan ons menu van superieure merken.

De deur staat open!

Houd je van chocolade en koffie, of thee? Houd je van lekkere zoete dingen? Kom eens langs in onze chocolaterie waar onze medewerkers je kunnen adviseren over welke smaakcombinatie het beste bij jou past. Wij hebben al voorgeproefd (we konden het niet laten) en hebben perfecte paartjes samengesteld van koffie en chocolade, of thee en chocolade. Mocht je liever zelf willen proeven en je eigen paartje samenstellen, dan kan dat ook. Je vindt ons aan de Haltestraat in Zandvoort, de deur staat voor je open!