Assortiment

Elke combinatie van Nespresso koffie en Leonidas bonbons is een bijzondere ervaring, ontdek hier ons assortiment en laat je verwonderen. Bestel jouw producten hier en kom ze afhalen in onze winkel in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel om het assortiment te bewonderen en te proeven.

Chocolade Zandvoort

Ben je op zoek naar een fijne plek om te genieten van bonbons en goede koffie, of thee? In onze chocolaterie, Leonidas Zandvoort, vinden we dat we iets moeten doen met die prachtige combinatie. Wij hebben de Belgische bonbons van Leonidas daarom gekoppeld aan een ander prachtig merk: Nespresso. Wij geloven dat we in het samenvoegen van die twee topmerken een match made in heaven hebben gevonden. De zoete weelderige smaak van bonbons gaat zo goed samen met de donkere, bittere smaak van koffie.

Belgische chocolade

De overheerlijke bonbons van Leonidas in al zijn verscheidenheid worden op traditionele wijze bereid. De chocolade die gebruikt, maar ook de noten en de vruchten worden van over de hele wereld ingevlogen om momentjes van geluk te maken. Zo bezorgen de bonbons van Leonidas mensen al vele jaren een lach op hun gezicht.

 • Napolitain 72%

  Pure originechocolade, 72% cacao.
 • Napolitain Nibs

  Pure chocolade met stukjes cacaoboon.
 • Napolitain Orange

  Pure chocolade met sinaasappelsmaak
 • Napolitain Feuilletine

  Melkchocolade met stukjes feuilleton
 • Napolitain Blanc

  Witte chocolade.
 • Napolitain Noir

  Pure chocolade.
 • Napolitain Lait

  Melkchocolade

Nespresso Experience

Voor de hemelse combinatie tussen chocolade en koffie is onze Nespresso Experience minstens net zo belangrijk als de bonbons van Leonidas. Wij hebben een grote verscheidenheid aan verschillende koffiesmaken, die uitstekend passen bij de de verschillende bonbons. Wij hebben uitgebreid geproefd (zou jij dat niet ook doen?) en hebben ‘perfecte paartjes’ voor je samengesteld. Kom je proeven?

Jij bent belangrijk voor ons

Jouw beleving en smaakpapillen zijn zeer belangrijk voor ons, we willen je in de watten leggen en verrassen met interessante smaken en lekker eten. Om jouw verwachtingen te kunnen overtreffen zijn we constant bezig om ons assortiment te verbeteren. Zo kun je nu ook thee bij ons drinken van het spannende en authentieke merk T’s (heb je al eens thee gedronken uit een wijnglas?). En voor de zomermaanden hebben we Italiaans schepijs van Carte d’Or klaar staan.

De koffie staat klaar

Als je nog niet overtuigd bent door de overvloed van deze geweldige producten, weten wij het ook niet meer. Wij denken dat je het beste maar gewoon langs kunt komen om zelf te proeven. Je vindt onze chocolaterie aan de Haltestraat in Zandvoort. Zien we je daar, de koffie staat klaar!