Chocolaterie Zandvoort

Chocolaterie Leonidas Zandvoort. The place to be, wanneer het gaat om chocolade in Zandvoort. Niet alleen om te kopen, als cadeau voor hem of haar, maar ook om even een relaxmoment in te lassen. Waar anders, dan bij Leonidas kun je optimaal genieten van een kop koffie in Zandvoort (Nespresso) vergezeld van een overheerlijke Eve praline; puur met vanille, of de Louise bonbon; krokante melkchocolade met een zacht hart van karamelpraliné.

Bonbons en Pralines

Wanneer het op chocola aankomt, kan er maar een de beste zijn. Graag laten we je kennismaken met de verfijnde smaken van onze Belgische Leonidas pralines. Wist je dat er van Leonidas meer dan 100 verschillende soorten pralines zijn? Het is natuurlijk onmogelijk om die je allemaal in onze chocolaterie Zandvoort aan te bieden. Als we zo eens tellen, komen we echter een heel eind. Ben je een echte chocoladeliefhebber die er graag even voor gaat zitten en echt kan genieten van een goede koffie/chocoladecombinatie, kom dan zeker eens langs. Ook als je geen koffiedrinker bent, ben je natuurlijk van harte welkom. Naast de lekkerste koffie van Zandvoort (Nespresso) serveren we eveneens theesoorten en Italiaans schepijs.

Je kan het hebben dat je iemand (te) lang niet gezien hebt. Een bloemetje is dan vaak te nietszeggend en geurtje niet gepast, of te moeilijk. Een doos chocolade is dan het perfecte geschenk. Pralines zijn ook altijd het beste cadeau voor haar, als je iets speciaals wilt zeggen. Of je haar de liefde wilt verklaren, of anderzijds juist iets goed te maken hebt, je zit altijd goed. En niet alleen bij je partner vallen Leonidas’ goed in de smaak. Ook (schoon)moeders fleuren helemaal op, wanneer je ze een doos met Leonidas lekkernijen schenkt. Vanzelfsprekend helpen wij je bij het samenstellen van het meest geschikte praline assortiment. 

Leonidas-Zandvoort-aanbod-bonbons-pralines

Ontdek ons assortiment en laat u verwonderen. Kom langs in onze winkel en ervaar, proef en beleef een Leonidas “moment of happiness’’.

Ontdek onze chocolade