Nespresso Experience Zandvoort

Het drinken van Nespresso koffie is een bijzondere ervaring, dit staat hoog in het vaandel bij Nespresso. Elke stap in het proces is belangrijk voor het uiteindelijke product van de koffiecups. Je kunt proeven dat deze koffie zorgvuldig is ontwikkeld. Elke koffie van Nespresso is van duurzame kwaliteit, om zo een positieve impact te hebben op milieu en maatschappij.

Met zorg hebben wij een menukaart samengesteld voor de perfecte combinatie om de complete Leonidas & Nespresso Experience te ervaren.

Nespresso met Leonidas chocolade

 • Ristretto & BÛCHE PRALINÉE
  Ristretto & BÛCHE PRALINÉE

  Een Ristretto is een krachtige koffie met een intense smaak en een uitgesproken karakter.

  BÛCHE PRALINÉE: De perfecte synergie tussen een omhulsel van extra pure chocolade en een zachte kern van pure praliné, verleidt door haar authentieke karakter en intense smaken.

 • Ristretto India & NOIR-DE-NOIR
  Ristretto India & NOIR-DE-NOIR

  Ristretto Origin India is de edele samensmelting van Arabica en een vleugje Robusta uit Zuid-India. Deze koffie heeft een volle body en een uitgesproken karakter met noten van specerijen.

  NOIR-DE-NOIR: Een genoegen vol pittige en krachtige aroma’s. Deze ganache van pure Leonidas-chocolade is een delicatesse voor de liefhebber van bittere smaken.

 • Espresso Vanilla & EVE
  Espresso Vanilla & EVE

  Espresso Vanilla is een gearomatiseerde koffie op basis van Espresso Forte, een complexe en intens gebrande blend gemaakt van Arabica-bonen uit Zuid- en Midden-Amerika. Een zijdezachte koffie die een vol en licht gekaramelliseerd vanille-aroma combineert met het complexe koffieprofiel van Espresso Forte.

  EVE: Achter de mooie voornaam zit een praline verborgen van pure Leonidas-chocolade, gevuld met roombotercrème met vanille.

 • Lungo Guatemala & AVELANNE
  Lungo Guatemala & AVELANNE

  Lungo Origin Guatemala is een ronde en gebalanceerde blend van Arabica en gewassen Gourmet Robusta, met intens droge en gemoute graantonen die het sterke karakter van deze koffie benadrukken.

  AVELANNE: De genereuze en romige Avelanne combineert de smeuïgheid van melk en de zachtheid van hazelnoten. Bezwijk vanaf de eerste hap voor deze hazelnotenganache met Leonidasmelkchocolade. Een romige en smeuïge delicatesse die heerlijk smelt in de mond.

 • Cappuccino Leggero & GIANDUJA
  Cappuccino Leggero & GIANDUJA

  Een espresso gecombineerd met warme melk en bedekt met een laag zacht melkschuim. Een heerlijke melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en Robusta, dankt zijn lichte chocolade- en graanaccenten aan zijn evenwichtige body.

  GIANDUJA: Een unieke mix van melkchocolade en fijngemalen hazelnoten in een goudkleurige wikkel. Een smeuïge delicatesse die smelt in de mond, voor alle liefhebbers van zachtheid.

 • Cappuccino Forte & TRUFFE CLASSIQUE
  Cappuccino Forte & TRUFFE CLASSIQUE

  Deze sterk gebrande espresso, die uitsluitend is samengesteld uit Arabica variëteiten uit Midden- en Zuid-Amerika, heeft een complex aromaprofiel waarin geroosterde en fruitige accenten in evenwicht zijn.

  TRUFFE CLASSIQUE: De Leonidas-truffel is een ganache van pure chocolade en melkchocolade, omhuld met pure Leonidascacaopoeder. De klassieke, romige truffel met cacao.

 • Cappuccino Brasil & MOSAIQUE FEUILLETINE
  Cappuccino Brasil & MOSAIQUE FEUILLETINE

  Espresso Origin Brazil is een delicate melange van Arabicavariëteiten, met een soepele textuur en een mild en zoet aroma, aangevuld door licht geroosterde graanaccenten.

  MOSAIQUE FEUILLETINE: Krokante praliné met stukjes biscuit van 100% boter omhuld met melkchocolade en versierd met streepjes witte chocolade.

 • Latte Macchiato Forte & MANON
  Latte Macchiato Forte & MANON

  Een subtiele melange van warme melk, melkschuim en een Espresso Forte. Deze sterk gebrande espresso, die uitsluitend is samengesteld uit Arabica variëteiten uit Midden- en Zuid-Amerika, heeft een complex aromaprofiel waarin geroosterde en fruitige accenten in evenwicht zijn.

  MANON: Het kleine broertje van de Manon Café. Het jasje van witte Leonidas-chocolade is gevuld met roombotercrème met koffie, op een fijn laagje van Leonidas-praliné.

  Kleiner, maar net zo heerlijk als de Manon Café!

 • Latte Macchiato Intenso & TRUFFE SPECULOOS
  Latte Macchiato Intenso & TRUFFE SPECULOOS

  Een subtiele melange van warme melk, melkschuim en een Ristretto Intenso.

  TRUFFE SPECULOOS: Een intense en bittere toets van cacao op een zachte koekjesbodem. Een onweerstaanbare combinatie van Leonidas- melkchocolade ganache en stukjes speculaas, bedekt met pure cacaopoeder. Een truffel die verrast met zijn unieke, heerlijke smaak.

 • Latte Macchiato Caramel & LOUISE
  Latte Macchiato Caramel & LOUISE

  Een subtiele melange van warme melk, melkschuim en een Espresso Caramel.

  LOUISE: De voornaam van een grote dame met een zacht hart. Een krokant jasje van Leonidasmelkchocolade, versierd met een elegante 'L' en gevuld met praliné met zachte karamelsmaak. Heerlijk!


  Alle koffies kunnen gedecaffeïneerd worden besteld.

Koffie Zandvoort

Nespresso koffie is dé koffiedrank van deze tijd. Heerlijke koffie die zich kenmerkt door haar excellente smaak. De perfecte melanges, samengesteld uit de beste blends hebben ervoor gezorgd dat Nespresso koffie verworden is tot een onbetwiste klassieker. Gecombineerd met onze pralines ontstaat er een niet te evenaren smaakervaring. Kom en geniet van de Leonidas & Nespresso Experience.

Leonidas is thé place to be, om op een gewone dag een bijzonder moment te creëren. Als ontmoetingsplaats voor een date, om bij te kletsen met een vriend(in) of simpelweg als genietmomentje voor jezelf. In onze chocolaterie Zandvoort bieden we je de keuze uit diverse smaken Nespresso koffie in combinatie met onze chocolade delicatessen. Zoals er meerdere smaken koffie zijn, hebben ook onze bonbons elk hun specifieke vulling. De beste koffie/bonboncombinaties hebben we voor je samengebracht op onze koffiekaart. Je kunt natuurlijk ook zelf je keuze maken uit ons rijke assortiment. Er is geen wet van Meden en Perzen die je verplicht de Truffe Speculoos bij de Latte Macchiato Intenso te nemen. Je kunt ook kiezen voor een romige Avelanne of een heerlijk smeuïge Gianduja. 

Met zoveel soorten koffie op de wereld, vraag je je misschien af, waarom Leonidas expliciet voor Nespresso heeft gekozen. Heel simpel. Het grote aantal blends en de high-tech koffiezetapparaten biedt ons de mogelijkheid, jou altijd snel een verse kop eersteklas koffie te serveren. Hierbij is het tevens een belangrijk punt dat de aluminium cups van Nespresso 100% recyclebaar zijn. Door het drinken van Nespresso koffie dragen we, als wereldwijd opererend bedrijf, een steentje bij aan een duurzamer leefmilieu. En dat is iets wat we belangrijk vinden bij Leonidas. Net zoals dat we liever de productie van onze bonbons verhogen om de prijs laag te houden, dan dat we de duurder worden om exclusief te worden.

Nespresso

Nespresso maakt altijd kritische keuzes om zo de perfecte koffie tot stand te laten komen.

Het drinken van Nespresso koffie is een bijzondere ervaring, dit staat hoog in het vaandel bij Nespresso. Elke stap in het proces is belangrijk voor het uiteindelijke product van de koffiecups. Je kunt proeven dat deze koffie zorgvuldig is ontwikkeld. Elke koffie van Nespresso is van duurzame kwaliteit, om zo een positieve impact te hebben op milieu en maatschappij.

Alle koffie van Nespresso is namelijk van duurzame kwaliteit. Ook de herkomst en de blends van elk kopje koffie zijn altijd van hoge kwaliteit. Bij elke stap in het proces is Nespresso toegewijd om hun kennis en passie voor goede en bijzondere koffie te delen.

Ontdek meer van Nespresso

T's Teas

Wij bieden ook thee aan van T’s. Deze thee biedt een bijzondere ervaring, ook voor de echte theeliefhebbers. In onze winkel aan de Haltestraat in Zandvoort kunt u met het bijzondere theeconcept van T’s kennismaken en zelf ook ervaren.

T’s werkt vanuit hun liefde voor het onderschatte theeblad en wij delen deze liefde graag.

Ontdek meer van T’s